fulcrum_29 Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Witam Model jak w temacie skala 1:72 revell Model prosto z pudła,składał się dobrze ,śladowe ilości szpachli tylko kalki grube i kiepsko się kładło. Pozdrawiam Cytuj
erkamo Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Bardzo ładny model, choć kalkomanie troche się błyszczą. Brakuje też troszke jakiegoś "wash'a", cieniowania, czy czegoś takiego. Ogólnie jednak bardzo elegancki wirolotek. Cytuj
P@wel Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Fajny ale faktycznie brakuje washa i trochę za brdzo się błyszczy. Cytuj
fulcrum_29 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Napisano 2 Listopada 2008 Jak już pisałem,kalki wyjątkowo grube i nawet set i sol nie dał rady no niestety musi się błyszczeć gdyż moje modele stoją na odkrytej półce i łatwiej jest Mi je utrzymać w czystości Pozdrawiam Cytuj
Ostach Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Szkoda, że nie jest trochę pocieniowany. No i przydałby się wash ale to koledzy już mówili. Podoba mi się malowanie. pozdrawiam Cytuj
GrzechuG Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Ładny wiatraczek. Bardzo mi się podoba Cytuj
fulcrum_29 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Napisano 2 Listopada 2008 Nie chciałem przesadzić z brudzeniem itp. Zaznaczyłem lekko tylko nity,to morska maszyna i chyba się zbytnio nie brudzi Ale miałem kiedyś sytuacje ,że kolega który oglądał moje modele stwierdził "szkoda że nie są w jakiejś gablocie bo się brudzą" Pozdrawiam Cytuj
Koks Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Niezły modelik, może dojdę kiedyś do tego poziomu, a wtedy sam machnę ale sea dragona. A powiedz mi jak zrobiłeś te zielone szybki u góry?? Cytuj
fulcrum_29 Napisano 6 Listopada 2008 Autor Napisano 6 Listopada 2008 Zielone szybki? Kupujesz farbke "clear"jaki kolor potrzebujesz i już ewentualnie lakier bezbarwny i dodać kolor jaki potrzebujesz i gotowe,tylko troszeczke 2-3kropelki na puszeczke Pozdrawiam a Sea Dragona poszukaj też jest w galeri Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi