fulcrum_29 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam Zestawy to ITALERI 1:72 Modele mają kilka lat,malowane pędzlem Postanowiłem troszke je poprawić i pokazać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Ej no bardzo fajne! Aż się chce wiatraka skleić! Ka-50 to bym nawet nie powiedział, że to pędzlem. Gratuluje udanych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Na wiatrakach się nie znam ale bardzo mi sie podobają Bardzo fajne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam! Śmiglaki bardzo przyjemne dla oka, widzę, że Ka-52 ma pełny asortyment powietrze-powietrze i powietrze -ziemia To Sci-Fi, czy one faktycznie mogły być takie wszechstronne podczas jednego lotu? Pozdrawiam Sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Tak , faktycznie jest taki wariant uzbrojenia Jak będe wieczorkiem w domu to postaram się wkleić jakąś fotke Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Dawno temu sklejałem też dwa takie same wiatraczki, ale od dokończenia oderwało mnie fatalne mocowanie rotora :/ Ale twoje bardzo mi się podobają I przy okazji się spytam - miałeś jakieś problemy ze sklejaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam Sklejały się dość przyjemnie,mało szpachli,części dość dobrze pasowały,a rotory jak to rotory ,wymagają więcej pracy i uwagi żeby dobrze wyglądały Ale czasami były takie które odbierały chęci do dokończenia modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Bardzo fajne wiatraki Nie widać w ogóle, że to pędzel. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Pewnego dnia popełniłem model Ka-50 Revella w skali 1:48. Kawał pięknej maszyny do dzisiaj zdobi mi półkę Mam nadzieję, że Twoje Italerki składały się równie bezproblemowo, bo ozdobą kolekcji zdecydowanie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi