RH Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam Oto kolejny a zarazem ostatni z modeli Fokkera które "klecilem"( i na szczęscie bo mam ich już dość!! :( Model to Eduard 1:48 ,kalki techmod do maszyny DVII 502/18 osobisty samolot dowodcy III Dyonu,kpt.pil. Stefana Bastyra ,Lwów 1920 A.. z tego pospiechu zapomnialem dokleić naciągów na podwoziu. Co tez uczynie ale poza kadrem aparatu Cytuj
sianko Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam! Fajny Fokker z wojny polsko-bolszewickiej. Te fioletowe taśmy to kalki techmodu? Coś mi trochę nie pasują (fioletowy kolor), a model ładnie wykonany. Cytuj
RH Napisano 31 Marca 2009 Autor Napisano 31 Marca 2009 Witam!Fajny Fokker z wojny polsko-bolszewickiej. Te fioletowe taśmy to kalki techmodu? Coś mi trochę nie pasują (fioletowy kolor), a model ładnie wykonany. Te taśmy byly różego koloru ,i fioletowe się zdażaly. A same kalki są z zestawu Eduarda ,natomiast oznaczenia Bastyra to Techmod Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi