marek d Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 Witam, gdy na konkursowym MiG-u wiązał klej i przeżywałem rozterki związane z malowaniem drewienka, dla odstresowania zacząłem dłubać tytułowego Emila. Wreszcie go skończyłem. Dodałem tylko zooma do kabiny. Oto on: Zapraszam do oglądania. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 Dobry jest Ale w 1/48 najbardziej lubię oglądać kabinki - a gdzie fotka kokpitu Pozdro Cytuj
hanadam Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Mam nieco mieszane uczucia... z jednej strony bardzo ładnie i schludnie wykonany...ale... no właśnie - odnoszę wrażenie że zieloną farbę kiepsko rozmieszałeś i za mało pigmentu ma (albo za rzadka była) - plamki wygladają jak kleksy - wyraźnie są półprzezroczyste i widać krople Cytuj
Jarek C Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Model bardzo ładny i dobrze wykonany lecz też mam zastrzeżenia do tych zielonych plamek ,poprawił bym ich wykonanie i rozkład, zwłaszcza na lewej stronie kadłuba pod kabinką , ale i tak mi się bardzo podoba Pozdrawiam Jarek Cytuj
marek d Napisano 21 Maja 2009 Autor Napisano 21 Maja 2009 hanadam i Jarek C - macie rację plamki są kiepskie. Na kadłubie robiłem je od łapki no i wyszło jak widać. Patyk 3 fotki ale bardzo kiepskie Dzięki za opinie- szczególnie te krytyczne. Ciągle się uczę Cytuj
albert091283 Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Ciągle się uczę Człowiek bez względu na to, co robi uczy się całe życie a Ty idziesz w bardzo dobrym kierunku. Modelik Bardzo ładny. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi