RH Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Modele te powstały jeszcze w latach 90-tych .mysle ze juz dość nastaly sie u mnie więc czas na maly handelek .Niech nacieszą oczy innych maniakow lotnictwa .Z zwiazku z tym postanowilem je jeszcze raz pokazać na galerii (kiedys juz byly wystawiane) tym razem bardziej obfotografowane. Dokladniejsze dane ; Pierwszy to to Hansa Brandenburg W 29 1:48 Drugi Albatros V w malowaniu Richthofena -wczesny Eduard 1:48 [/b] Cytuj
hanadam Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Piękne drewienko... tym razem zabejcowane na ciemno ale ta Hansa brzydka tylko lozenga ją troszkę upiększa (mam na myśli konstrukcję nie Twoje wykonanie ) Cytuj
kamil zoszak Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 przepiekny ten Albatros.... Moj ulubiony SZMATOPLAT. Tez mam nawet trzy egzemplarze. jednego zrobie prosto z pudla, drugiego wlasnie Czerwonego Barona, a ostatniego w wersji Polskiej Cytuj
jarek38 Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Przepiękna jest ta Hansa, km klasa. Krój cyfr i ten emblemat wydaje się być jak by nie z tamtej epoki. Wiązki kabli, może drutów po prawej stronie kadłuba, pomiędzy kabinami, co to? Albi też pięknie zrobiony, przypadł mi do gustu szczególnie silnik, a właściwie rdzawy układ wydechu i miedziana rurka zasilająca. Pozdro Jarek Cytuj
RH Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 Przepiękna jest ta Hansa, km klasa. Krój cyfr i ten emblemat wydaje się być jak by nie z tamtej epoki. Wiązki kabli, może drutów po prawej stronie kadłuba, pomiędzy kabinami, co to? Albi też pięknie zrobiony, przypadł mi do gustu szczególnie silnik, a właściwie rdzawy układ wydechu i miedziana rurka zasilająca.Pozdro Jarek żebym ja to wiedzial kazali zrobic taki stelaż, to zrobilem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi