czsochaj Napisano 23 Marca 2007 Napisano 23 Marca 2007 Model wykonałem ponad 2 lata temu. Kupiłem go w markecie, błąd mój. Po rozpakowaniu, okazało się, że szkło jest połamane. Owiewka jest tłoczona, własny wyrób. Pozatym model prosto z pudełka, malowany Pactrami, tradycyjnie pędzlami. Zdjęcia robione były na wystawie. Odrzutowce to nie mój temat. ale czasami lubie popełnić. Cytuj
Praetorian Napisano 23 Marca 2007 Napisano 23 Marca 2007 Ładny model i ładna dioramka. Czwarte foto jest super Pozdrawiam, Przemek. Cytuj
Maciek92 Napisano 23 Marca 2007 Napisano 23 Marca 2007 No czsochaj model ładny a na dioramce jeszcze ładniejszy Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 ja tez taki robilem jako piaty samolot, i jako ze wczesniej kalki mi sie zwijaly przy nakladaniu na modele, prawie sie zrazilem po otwarciu pudelka arkuszem kalkomanii i pomalowalem tygrysie paski pedzelkiem Cytuj
czsochaj Napisano 26 Lipca 2010 Autor Napisano 26 Lipca 2010 O raju, przypomnieliście mi że mam ten model. Dzięki za uznanie, tym bardziej że to były moje pierwsze kroki w modelarstwie plastikowym. Pozdrawiam. Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 jak to sa pierwsze kroki, to ja w takim razie sie cofam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi