scros Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 Model przyjemny w budowie - malowanie z pudełka - polecam. Cytuj
Marek Świderski Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 Jak mam być szczery to wygląda jak model w skali 1:72. może to wina oświetlenia ale chyba odcienie barw są ciemniejsze niż w oryginale, przejścia kolorów trochę za szerokie i kabina lekko odstaje. Ja z tego samego zestawu robę F-16I SUFA. Pomijając to, że model dziwnie się błyszczy wygląda fajnie. Mam nadzieję, że tylko ja się czepiam i reszta oglądających będzie odmiennego zdania...... Cytuj
scros Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Napisano 23 Czerwca 2007 Foty robiłem z lampą - wieczorem stąd kolory i ten błysk. Kabina jest zdejmowana i dlatego ta szpara.Kolory brałem z pudła i tak tez tam było - może przejścia mógłbym rzeczywiście zrobić łagodniejsze. I zawsze masz być szczery - thx za opinie po to jest forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi