RH Napisano 30 Października 2012 Share Napisano 30 Października 2012 Jeszcze jeden modelik Tym razem to Gladiator Mk I z Rodena .Tym razem do modelu dodałem blaszki Parta . Akurat w tym przypadku jest to konieczne ,a dlaczego to myślę że każdy sobie to dopowie Model w barwach 112 dywizjonu RAF "K" Flt.LtbJ.Scoular Sudan koniec 1940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 No i co ja mam być pierwszy nie będę-fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Kiedy Ty śpisz, człowieku.... No, ale jak się nie śpi- to jest czas na takie cacuszka... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 31 Października 2012 Autor Share Napisano 31 Października 2012 Kiedy Ty śpisz, człowieku....No, ale jak się nie śpi- to jest czas na takie cacuszka... Gratuluję! Śpię ,śpię i to tyle ile trzeba czyli 8h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Śpię ,śpię i to tyle ile trzeba czyli 8h Akurat... pewnie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Dobry jestes. Dawaj kolejnego dwuplata jak sie ponownie wyspisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi