stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Witam, Tym razem UH-1C z nieco naciągniętymi merytorycznie wyrzutniami rakiet które tak właśnie malowali u ogierów w 92AHC. Ale się nie mogłem im oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Ha! Mój pierwszy model tu na forum, wyszedł jednak krochę gorzej od Twojego Masz jakieś papiery na to malowanie wyrzutni npr? Niecodzienny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Autor Share Napisano 4 Maja 2013 Są zdjęcia na sieci. Wcześniej tylko widziałem z budweiserem ale się i coorsa (nie wiem nawet co to, pewnie też jakiś sikacz) dokopałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Coors tak jak piszesz, to kolejne, paskudne amerykańskie piwo. Fajny bajer z tym malowaniem - "mają rozmach ..." ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Autor Share Napisano 4 Maja 2013 Coors tak jak piszesz, to kolejne, paskudne amerykańskie piwo. Nie dziwota, że wojnę przegrali skoro swoim chłopakom takie siki serwowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiankr Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Coors i butwieser to takie same sikacze , nisko procentowe piwa ktorymi upijaja sie amerykanie( nie dzialaja te "piwa" na polakow ) hehe A co do modelu to mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi