stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Witam, Tym razem UH-1C z nieco naciągniętymi merytorycznie wyrzutniami rakiet które tak właśnie malowali u ogierów w 92AHC. Ale się nie mogłem im oprzeć Cytuj
Mikele Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Ha! Mój pierwszy model tu na forum, wyszedł jednak krochę gorzej od Twojego Masz jakieś papiery na to malowanie wyrzutni npr? Niecodzienny widok. Cytuj
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 Są zdjęcia na sieci. Wcześniej tylko widziałem z budweiserem ale się i coorsa (nie wiem nawet co to, pewnie też jakiś sikacz) dokopałem ;) Cytuj
Mikele Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Coors tak jak piszesz, to kolejne, paskudne amerykańskie piwo. Fajny bajer z tym malowaniem - "mają rozmach ..." ;) Cytuj
stakor1 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 Coors tak jak piszesz, to kolejne, paskudne amerykańskie piwo. Nie dziwota, że wojnę przegrali skoro swoim chłopakom takie siki serwowali... Cytuj
Krystiankr Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Coors i butwieser to takie same sikacze , nisko procentowe piwa ktorymi upijaja sie amerykanie( nie dzialaja te "piwa" na polakow ) hehe A co do modelu to mnie sie podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi