Karol_Max Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Witam Model skończony dawno, myślałem że uda mi się do niego dorobić jakąś dioramkę ale nie wyszło W modelu zostało wprowadzone wiele przeróbek, wszelkie kable w silnikach, zbiornik paliwa od podstaw, komora silnika tylnego oraz komory zawieszenia tylnego .Poprawione golenie zawieszenia. Sporym problemem było obciążenie do wystarczająco, upchałem ołowiu gdzie się dało a i tak ledwo stoi na przednim kole Z modelu jestem zadowolony bardzo, ale jeśli miał by ktoś uwagi to wypisywać Cytuj
Damiano82 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Witaj, Nie jestem specjalistą od maszyn niemieckich niemniej bardzo podoba mi się Twój model. Też mam go gdzieś w magazynie jednak sporo słyszałem negatywnych opini na temat spasowania skrzydeł. To prawda? Pozdrwaiwam Damian Biwo Cytuj
Karol_Max Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Dzięki No z tymi skrzydłami to nie do nie do końca prawda, ja nie miałem z nimi najmniejszego problemu mnie jedynie wpienił praktyczny brak komór zawieszenia głównego. Cytuj
James Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Bardzo fajnie "pootwierany" model, dziwnie troszkę wyszło kolorystyka, a brak washana górnych powierzchniach (chyba, że jest taki delikatny) powoduje, iż model troszkę wydaje się płaski i gubi swoją ciekawą sylwetkę. Mimo wszystko model się podoba Cytuj
kondibakugan Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 Zajefajny model robiłem takiego samego tylko że w wersji z podwójną załogą Pozdro z MR.Łambinowice Cytuj
Karol_Max Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 Miło że się podoba Wash na górnych powierzchniach jest ale na fotkach nie wiem czemu go nie widać, w rzeczywistości jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi