PiterATS Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Witam Chciałbym przedstawić, w sumie pierwszy od bardzo dawna model latała, jaki zrobiłem. Jest nim prototyp dziwnego , komicznego i paskudnego Boeinga X-32, w skali 1/72 Model, to zestaw pakowany przez Italeri i Tamiyę, ja swój kupiłem w opakowaniu z dwiema gwiazdkami. Jeśli idzie o sam zestaw, to jest on naprawdę świetny. Spasowanie jest bardzo dobre i szpachlówka ogranicza się w zasadzie do zakrycia linii podziału pod kokpitem, powstałej z połączenia górnej połówki kadłuba z dolną, a który to podział nie istnieje w rzeczywistości. Poza ty mamy wgłębne linie podziału, świetnie zaznaczone powierzchnie sterowe, całkiem niezłe podwozie z lukami, komorę uzbrojenia (zrobiłem ją zamkniętą), niezłą dyszę wylotową silnika, kompletny kanał dolotowy powietrza zakończony I stopniem sprężarki i bardzo dobry kokpit. Niestety w parze z kokpitem nie idzie fotel pilota, wyglądający jakby był ciosany siekierą. Dlatego wymieniłem go na świetny, żywiczny fotel Aces II z Quickboost’a. Model malowałem tradycyjnie farbami Gunze H + oleje dla niewielkich śladów eksploatacji i łosza. Pokrak powędruje na odpowiednią podstawę z gablotką, której początki prezentują się tak: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabolek Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Ładny brzydal . Podoba mi się brudzenie, jest takie delikatne. Według mnie model jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 Fajny brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi