Daz Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Kolejny z serii BlackHawk, tym razem MH-60K w wersji morskiej. Zwyczajowo już zrobiłem go w wersji "poskładanej", z otwartą osłoną turbin, gdzie same turbiny robiłem od podstaw. Cytuj
Hamman Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 gdzie kupiłeś te wszystkie czerwone dodatki? Cytuj
Daz Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 to są wszystko elementy robione przeze mnie od podstaw. tylny stelaż podtrzymujący łopaty to okrągłe pręty plastikowe o przekroju 1,2mm, wszelkie zaślepki wlotów wycinane z płyt 0,8mm, elementy osłaniające np końcówki łopat wirnika tylnego (w rzeczywistości z jakiegoś brezentu) to folia aluminiowa bo można ją dowolnie formować. Wszystkie te materiały możesz kupić w www.exito.sklep.pl Jak byś chciał w swoim seahawku coś pozamykać lub poskładać, to mam porobione już wzory szablonów bo zaślepki cz ten tylny stelaż, i mogę Ci podesłać, bo wiem że za pierwszym razem jest trochę kombinowania i przymierzania aby złapać odpowiednie kąty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi