milczacy Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ukończyłem kolejny model samolotu transportowego. Jest to dopiero mój mniej więcej 5. wykonany model, co w wielu miejscach jeszcze widać , to mój pierwszy model malowany aerografem oraz trochę 'zwashowany'. Mimo niedoróbek ogólnie jestem zadowolony. Poniżej kilka ujęć wykonanych komórką, za co przepraszam. Gdy tylko będę miał okazję zrobię kilka lepszych. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Ładnie wykonany. Jak na 5 model to niedoskonałości nie widze Cytuj
KRL Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Widzę, że kolega w tym samym punkcie kariery modelarskiej, model bardzo fajny ładnie i czysto wykonany mnie się bardzo podoba. Jak możesz to napisz proszę jaka jest długość i rozpiętość skrzydeł modelu. Cytuj
milczacy Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 Długość to 36cm, rozpiętość skrzydeł 35cm. Maluszek przy AN-124 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi