K.Barcz Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Oto nowość i chyba pierwsze wykonanie tego Curtissa . Model wyszedł z pod ręki "Dziadka Jacka" i jest sprzedawany w firmie LUKGRAPH http://www.lukgraph.pl/home.html Oto jak wychodził w produkcji od siebie zamieniałem napisy na kadłubie z naklejek na malowane z szablonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Ciekawy model, choć brakuje mi odrobiny cieniowania, choćby skrzydeł, czy okopceń przy wydechach, jednak całość prezentuje się bardzo dobrze. Widzę tu kilka podobieństw do Boeinga P 12; ułożenie km-ów, silnik, wydechy, owiewka silnika, czy kształt zbiornika paliwa. Fajna pierwsza odsłona, gratki Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Bardzo ladny model, ale kukielki strasznie mi psuja jego odbior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi