konrad25 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Witam ponownie po wiekach nieobecnosci. Do tej pory nie bylem godzien ale przyszedl moment i stalo sie. Oto moje najmlodsze dziecko 1/48 PZL P 11C Hirka Dudwala ze 113 dywizjonu - brygady poscigowej. Model o tyle wazny dla mnie, ze pilot pochodzil z mojej rodzinnej Czestochowy. Oczywiscie nie jest doskonaly ale cieszy oko. przepraszam za jakosc zdjec. Cytuj
Sławekb Napisano 27 Grudnia 2015 Napisano 27 Grudnia 2015 Ciągle myślę o zrobieniu sobie P-11tki,bo to jak dla mnie samolot wyjątkowej urody.....miałem kiedyś dawno temu kartonówkę zrobioną,były i z plastiku w 1/72,ale w 1/48 to dopiero przyszłość-mam nadzieję,że w końcu się skuszę ....a ten twój model do tego zachęca...nie znam się co prawda na p-11tkach,ale podoba mi się to co pokazałeś-starannie wykonany...no i zdjęcia fajne-jest OK ....No może bym nieco zmacił kółeczka Cytuj
Mikele Napisano 27 Grudnia 2015 Napisano 27 Grudnia 2015 Niedociągnięcia są, sam o tym piszesz, ale ogólnie model cieszy oko. Forma prezentacji za to bardzo mu służy - fajne zdjęcia. Cytuj
sdk_uk Napisano 31 Grudnia 2015 Napisano 31 Grudnia 2015 Spoko jest podoba mi sie Sam mam w planie takiego zrobic. Model i blachy juz czekaja w kolejce. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi