jureczek Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Dokończyłem Nie jestem jednak w pełni zadowolony Pociesza mnie fakt ,ze z modelu na model idzie mi coraz lepiej ha ha ha -chyba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Witam. Wszystko fajnie, tylko te dziury w płycie lotniska są niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Hej. Widać postępy Podstawka bardzo fajna, trawka jak żywa. Myślę, że to co da się poprawić w modelu widzisz sam Dysze mogłeś robić wokół jakiegoś okrągłego szablonu, np długopisu, żeby zachować kształt. Golenie warto kleić zabezpieczając je jakoś, żeby podczas schnięcia kleju nie zmieniły położenia. Ja je przyklejam CA lub poxipolem, co daje mało czasu na pokrzywienie się ;) Malowanie fajne, ale poświęć trochę więcej czasu na poprawki szpachlowania. No i sam model nie zachęca do starań. Jak lubisz MiG-29 to polecam nową Zvezdę w wersji 9.13. Tani, a przy tym o 3 klasy lepszy od Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi