Krzysiek B Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Witam, Oto mój najnowszy ulepek na kilku zdjęciach Tytułowy Messerschmitt 109E-4 Franza von Werry: Świadom wszelkich niedociągnięć poddaję go pod Waszą surową ocenę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Mertytorycznie nie wiem czy poprawnie, ale wykonanie i malowania bardzo fajne. Ładnie zróżnicowane kolorki, tylko brakuje okoceń i innych sladów eksloatacyjnych co na pewno podniosło by efekt WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg77 Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Malowanie faktycznie super, koncze temat remontu po przeprowadzce i zabieram sie za modele, szafa puchnie bo kupuje i nic nie buduje...;) Temat "marmurkowego malowania" mnie trapi i mam zamiar potestowac, twoja wersja bardzo mi sie podoba, ale jak kolega wspomnial brak troche "styrania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Fajnie, że ogólnie Wam się podoba "syfienia" cały czas się uczę więc am nadzieję, że z kolejnymi pracami będzie coraz lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi