ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2008 Napisano 18 Lutego 2008 Samolot ukończony wczoraj , ale nie wyrobiłem sie już czasowo z sesją fotograficzną . Model prosto z pudełka ( ale i tak nie ma nic do dodania ) . PZDR Cytuj
adize Napisano 18 Lutego 2008 Napisano 18 Lutego 2008 Ładny, czysto wykonany model. Bardzo mi się podoba! Gratulacje! Cytuj
HubertK Napisano 18 Lutego 2008 Napisano 18 Lutego 2008 Ale sp-ace... znaczy chciałem powiedzieć kosmos xD... Fajny modelik, zresztą jak wszystkie Cytuj
elcin Napisano 18 Lutego 2008 Napisano 18 Lutego 2008 Pięknota A tak z ciekawości zapytam z ilu części składa się ten model Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2008 Autor Napisano 18 Lutego 2008 Dzięki panowie za dobre słowo Co do ilości części , to jest proporcjonalna do wielkości modelu - około 25 . PZDR Cytuj
elcin Napisano 18 Lutego 2008 Napisano 18 Lutego 2008 hehehe tak malo czesci a taki fajny model:P Ja będe składał dr.1 czerwonego barona to będzie porównywalna ilość Cytuj
spiton Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Brakuje mi w nim detalu. Zaznacz lepiej drzwiczki. samolot wygląda lepiej na planach niż w 3D, chociaż Twoje wykonanie, jest bardzo dobre. Pewnie dlatego te opinie o RWD(ratuj własna du.ę).. Bo jednak samolot ten przypomina mi bardziej holenderski drewniak, niż samolot :-)) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi