artoor_k Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Cześć! Przedstawiam in-box modelu samolotu Su-35 w skali 1:48. Jest to produkt chiński wzorowany na Su-27 Academy. Błędów jest masa (pojedyncze kółko przednie , za niskie stateczniki pionowe itd). Kupiłem go jako dawcę do innego projektu ale przedstawiam in-box ku przestrodze Kalek niestety nie mam Cytuj
okonek Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej Cytuj
artoor_k Napisano 9 Lutego 2011 Autor Napisano 9 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Cytuj
artoor_k Napisano 19 Lutego 2011 Autor Napisano 19 Lutego 2011 Widziałem tego steampunkowego Su-27. Jednakowóż mój odchył jeszcze nie doszedł do tego poziomu Cytuj
Giulio Niewiadomski Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Do tego to bardziej się nadaje YF-23 Cytuj
artoor_k Napisano 19 Lutego 2011 Autor Napisano 19 Lutego 2011 Kupiłem go jako dawcę do innego projektu Zdradzisz coś więcej A nie wsadzicie mnie do czubków? Do tego to bardziej się nadaje YF-23 Z której strony? Podobieństwa żadne , zupełnie inny kształt dziobu , kadłub też niezbyt pasuje , skrzydła całe do przeróbki (w Su-27 kombinowałem tylko z krawędzią spływu)...a druga rzecz to jak mi znajdziesz YF-23 w 1:48 poza żywicznym już nieprodukowanym to konia z rzędem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi