imt Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Wprawdzie do nowości model nie należy, ale otrzymałem info od Kol. Zamira, że taki in-box by się przydał. Jak zwykle w tej skali pierwsze co rzuca się w o czy to wielkość pudełka. Doprawdy jest spore To co zobaczymy po jego otwarciu dopiero może nas wprawić w zdumienie. Części w liczbie powyżej 880 na 19 ramkach oraz luzem (przezroczyste, metalowe, gumowe, Dwa arkusze kalkomanii wielkości A3 i A4, nie wspominając o instrukcji w zeszycie 40 stronicowym. Zestaw umożliwia wykonanie jednej z trzech wersji malowania. Cytuj
imt Napisano 22 Lutego 2008 Autor Napisano 22 Lutego 2008 Witam na forum kolejnego "32 skalowca" Ale do tematu: ale w sumie nie wiem czym jeszcze różni sie od tego przedstawionego w in-box'ie? Wprawdzie nie widziałem tego modelu ale przypuszczam, że różni się tylko kalką. Gdybyś chciał pomalować model w sposób bardziej indywidualny to polecam wybranie i zakup osobnego zestawu kalkomanii. Kol. jarex15 z tego co zauważyłem zakupił ten sam zestaw i pewnie niebawem zacznie relację. viewtopic.php?t=1024&postdays=0&postorder=asc&start=1695 Chcę też kupić F-16(Academy) i F-14 (Tamiya) i tu też prośba o "za i przeciw". No ale to inna bajka i może założe inny temat na forum... in-box viewtopic.php?t=2100&highlight=f16 dodatki: kabina viewtopic.php?t=2287&highlight=f16 podwozie viewtopic.php?t=2284&highlight=f16 dawno nie aktualizowana relacja viewtopic.php?t=2106&start=0 In-box F-14 powinien być niebawem (jak dotrze przesyłka) Cytuj
bobby Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Cześć!Tego Tomcata kupisz za ok 300pln(łącznie z transportem) w hobbyeasy.com,o ile już go nie masz. Ja kupiłem u nich ok. 30 modeli za połowę tego co wydałbym w Polsce. Pozdrowienia Robert P.S.Ja chcę z kolei kupić F-4c/d tamiyi w 1:32. F-16 Academy super recenzje i kapitalna cena za wyjątkową jakość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi