Ar2r Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 A tu...Spóźnione dziecko mojej zeszłorocznej miłości konkursowej. I cuż tylko popatrzeć na swoją nieudolność i wyciągnąć wnioski. A co do modelu to nic prawie nie było w nim robione, co by tylko odświeżone kolory, i usunięcie wyłamanych po części uchwytach na płyty pancerne. Z groszem: I z kociakiem: Zapraszam do komentowania Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Moim zdaniem: 1) brak zwisu gąsek, 2) końcówka lufy za bardzo okopcona, 3) wash'a brak (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 brak zwisu gąsek Nie znasz chyba produkcji italerki, w żadna z części nie była w nim wymieniana... końcówka lufy za bardzo okopcona, To wiem, efekt mojego lenistwa...Model poprostu zrobiony dawno... wash'a brak (?) Był, ale po ostatnich pracach konserwatorskich zanikł, jak poprawię to pokażę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Nie znasz chyba produkcji italerki, w żadna z części nie była w nim wymieniana... Niestety znam ;) PzKpfw IV Italerki... minimalny zwis ale zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Czołgiem! Muszę się przyznac że jes niezgorszy od mego (tyle że mam z revella). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2008 Muszę się przyznac że jes niezgorszy od mego (tyle że mam z revella). Nierozumiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 W tym modelu jest tyle rzeczy do poprawienia że trzeba dłubać co nie miara. Ty tego nie zrobiłeś i wygląda jak wygląda, czyli nie podobny do pierwowzoru. IV z deko lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi