Zbyszek Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Po długim okresie czasu model ukończony, jestem z niego średnio zadowolony (KV-1 podoba mi się bardziej). Oddaje zdjęcia pod opinie modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Skąd żeś ten krzyż z przesunięciami wytrzasnąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Pozostałości po kalkach Tygrysa z Hasagewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Brak washa ( albo niewidoczny), brak suchego pędzla ( a taką fajną bryłę ma ten pojazd), błoto ( jak dla mnie) nierealistyczne i jak zwykle niestety słabe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Jak napisałem jestem z niego średnio zadowolony lepszy jest KV-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Hmm, przyznam ci rację, wyszedł kiepawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Krzywe koła, błoto lipne, źle położone(wewnetrzne koła czyste, błotniki zapewne też) Malowanie hmm ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 A co tu komentować ręce opadają i tyle. Ale klej dalej może następne będą lepsze. A jaka to skala bo mi to jakoś umkneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Napisz jaka to skala. Średnio ci wyszedł, ale nie przejmuj sie nastepny bedzie lepszy. Daje mu 6/10 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi