krzysztof66 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Model italerka in box ,jest to mój pierwszy współczesny model wykonany od początku do końca.Zrobił na mnie takie wrażenie że postanowiłem narazie robić tylko współczesne konstrukcje.Bandaże kół jeszcze nie przetarte zabrakło mi farby.Błoto Mig .Pozdarwiam i zapraszam do krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Krzysiek, co tu dużo mówić. Tak jak robiłeś II wś. to Leoś dla mnie pierwsza klasa. Przetrzyj jeszcze te bandaże i będzie cycuś. Czekam na następne z Twojej poczekalni, zwłaszcza na Sowieckie T-55/62/64/72/80. Już nie mogę się doczekać. Jak się do Ciebie wybiorę do Pałęka to ... i to DUŻE!!! Jedyny minus to kalki, bardzo skromne, ale to wina Italerki, która takie daje, a i sami niemcy specjalnie wozów nie dekorują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 A co z kalkami nie tak? jest ich mało i tyle, model ładny ale odcień zielonego jest źle dobrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 odcień zielonego jest źle dobrany Taki... polski ?? Zrobił na mnie takie wrażenie że postanowiłem narazie robić tylko współczesne konstrukcje To ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Krzychu gratulacje; dobrze że dodałeś tego błota w kołach. Świetny wash na wieży. Bardzo orginalne te kropkki z blota. Tak trzymać; PS dokończ Abramsa i do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi