Zbyszek Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Powrót do pancerki niemieckiej produkcji. Model z Italeri w skali 1:72, zrobiony wash, trochę bawiłem się przy nim pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekpilawa Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 model ładny jedyne zastrzeżenia mam do tej liny niepowinna być mniej srebrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mółgłbyś opowiedzieć coś o składalności modelu? I jakbyśmy mogli prosić o większe i wyraźniejsze zdjęcia Jak widzę, chyba gumowe gęsi są? W italeri? Napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Model klei się dość szybko i bez problemu. Model zawiera gąski w odcinkach i gumowe.Trochę mało detali itp. ale jak na Italeri to całkiem fajny model, lina faktycznie zostanie poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Najlepszy ( jak dotychczas) model w Twoim wykonaniu. Jak zwykle kiepskie zdjęcia. Moim zdaniem model powinienieś troszkę pobrudzić i podniszczyć, a mianowicie: -siatki otworów wentylacyjnych przybrudziłbym czarną pastelą, -rury wydechowe zrobiłbym rdzawe, albo przynajmniej zrobiłbym na ich wylotach zabrudzenie, również czarną pastelą . -linkę również potraktowałbym rdzawym washem. Ogólnie widać postęp, ale tempo robienia przez Ciebie modeli jest zatrważające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Zdaje się że modeli nie zainteresował wielu osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Przybrudziłem trochę liny niestety nie mam dostępu do aparatu, wiec narazie fotek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Fotki liny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 No lepiej jak dla mnie, ale upaćkałeś model farbką teraz... Popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Model wymaga jeszcze trochę pracy. Przednia i tylna ściana nadbudowy powinny zostać zaszpachlowane, gąsienice wyglądają fatalnie, namalowałeś bandaże na stalowych kołach, czy mam zwidy? Kawałki gąsienic z nadbudowy są do wyrzucenia, nawet nie wyglądają jak gąski od King tigera. Poza tym dokładnie zalałeś je farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Napisz jak jest w tym modelu z gąskami , czy ogniwa mają płetwę czy są uproszczone co u Italki bywa dość częste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Duży postęp. Zdecydowanie, twój najlepszy model. Z uwag: -martwe rury wydechowe -gąski mają dziwny kolor-dawaj najpierw czarny, a potem suchym pędzlem gun metal/srebrny -koła powinny mieć srebrne obręcze -może spróbuj już washa/suchego pędzla na modelach hmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Napisz jak jest w tym modelu z gąskami , czy ogniwa mają płetwę czy są uproszczone co u Italki bywa dość częste. Evil or Very Mad Niestety uproszczone. może spróbuj już washa Washa mu zrobiłem, ale jeszcze nie taki jak powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 A jaki to jest wash, bo moim zdaniem w ogóle go nie ma. Poza tym faktycznie na tym nowym zdjęciu obręcze kół mają chyba bandaże namalowane? Mógłbyś się do tego odnieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Washa zrobiłem z czarnej plakatówki, co do bandaży powinny być stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi