KoValus Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Model wg mnie niespecjalny, podobały mi się tylko gąsienice i kalki. Wahacze odlane fatalnie, w błotnikach od spodu dziury (na szczęście za bardzo tego nie widać, lufę miałem skrzywioną (przydałoby się wymienić na metalową), zbiorniki dodatkowe do wymiany. Model zrobiony z pudła, wymienione tylko poręcze na druciane. A oto co udało mi się zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Mnie się podoba. Jakim kolorem zrobiłeś wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Eksperymentowałem trochę z brudzeniem i było w tym trochę przypadkowości, ale generalnie do wash'a używam olejnej shadow brown abteilunga (podobna do brązu van Dyck'a), jaśniejszy brąz to siena palona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 KoValus no wyszedł ładnie ale czy nie powinien mieć zbiorników na paliwo albo chociaż obejm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoValus Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Podczas walki zbiorniki zdejmowano (zbyt duże ryzyko trafienia i zapalenia się), z obejmami fakt, że dałem trochę ciała, początkowo nie miałem zczego ich zrobić, a później zwyczajnie o nich zapomniałem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi