tomek14147 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Witajcie Pewnego dnia obudziłem się w nocy i pomyślałem, że w końcu trzeba zrobić jakiegoś współcześniaka Wybór padł na znany i ogólnie lubiany model Revell'a. Rozpisywać się o nim nie będę, bo większość ludzi go zna. Model był malowany farbami Tamki i Vallejo. Błoto to pisaki Tamki, rainmarksy robione białą farbą olejną. To tyle. Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj, model wygląda ładnie, ale zdjęcia jakąś mgłą zaszły, i nie wiele widać, ale z tego co wypatrzyłem to: -fluorescencyjna zieleń -nie naturalne błoto, na kołach jest masa a gąski? -z przodu kalki są źle nałożone -ogólnie z dużo błota wszędzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi