Tomek Mroczkowski Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Eee... w kurze was Model Tamiyi z 1979. Składał się fajnie, nie wiele szpachli, malowałem go Xf-62 również od tamki, wiem o błędach, np niektóre rejony ciemniejsze w kurzeniu. A i przestroga lakier matowy Pactry rozpuszcza farbę tamiya! Kurzenie wam dawno znane, ale nie chciałem go uwalić jak T-64. Możecie krytykować Figurka była załączona, ale ja ich robić nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachy Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Sympatyczny Ile kosztowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Coraz lepiej Ci idzie lepienie modeli. Wygląda naprawdę przyzwoicie. Rozumiem, że malowany pędzlem (napisałeś, że lakier matowy Pactra rozpuszcza farby od tamci). Sam bym tego lepiej pędzlem nie pomalował. Od samego początku miałem aerograf i pędzlem się uczyłem nawet zabardzo malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 eustachy 59zł maciekw dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Ekstra! Jak zrobiłeś efekt kurzu na pancerzu?? A i przestroga lakier matowy Pactry rozpuszcza farbę tamiya! Tak samo jak lakier humbrola rozpuścił mi farbę model master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Startymi suchymi pastelami I jeszcze taki "dodatek" w wersji bardziej multimedialnej http://www.youtube.com/watch?v=4drcM6WUUVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 No pięknie. Ładnie, podoba się ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi