BaldPuma Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Model polskiego M998 (dopancerzonego + klima) stacjonującego min. w Ad Diwaniyah (Irak). To mój pierwszy model HMMWV ze znaczną konwersją Dragonowskich modeli (własną) a drugi Humvee ogółem. Zapraszam - cz. 1 - na białym tle. --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- cdn (na podstawce) Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 To ja pierwszy Super zdetalowany maluszek. Ależ masz ciepliwość. Bardzo pozytywnie to wygląda. Jedyny minus, sposób kurzenia opon do mnie jakoś nie przemawia. Ale może to półprodukt przed podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 R_Mazzi sie czepiasz a model... Jest cudowny po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Twoje humvee to małe dzieła sztuki! Podziwiam je,nie myślałeś nigdy żeby skleić humvee w skali 1:35 ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Myślał ale ...... 1 brak miejsca - ale to do przeskoczenia 2 brak kasy - a to w kryzysie (budowlaniec) - nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi