Dolin Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Mój pierwszy model ukończony po dziesięciu latach przerwy. 2008 Dragon 1:35 ........a Trumpeter Befehlspanzer E-100 Ausf.B Stab./6.Panzer Division 1946 - 8/2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 ładnie ..ile czasu zajęło Ci zbudowanie takiego kolosa ? Były jakieś dodatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Monster! Ładne zacieki ( rains). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Chyba uwielbiasz takie wielkie maszyny. Mi sie podobaja a pierwsza scenka bardzoo fajna, figurki dodaja uroku. Edit. Jedyne co zbedne to ta rdza na gaskach. Pozatym chyba jestes mistrzem w kurzeniu pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 German Monster Tanks Fajne, zwłaszcza ten Dragon'owski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Obejrzałem wszystkie trzy twoje modele i są bardzo ładne. Co prawda do SU-85 miałbym trochę zastrzeżeń, ale co tam tak mało modeli jest w polskim malowaniu. Zapraszam z modelami do nas do Lublina. Więcej informacji w odnośniku pod moim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Malarsko oczywiście super, Ale jedno ale, soczewki reflektora podczerwieni to malować na czarno nie czerwono, optyka germanowa, nie przejrzysta dla światła widzialnego. Wiem bo uczono mnie na optomechatronice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 optyka germanowa, nie przejrzysta dla światła widzialnego. Wiem bo uczono mnie na optomechatronice. W mojej kamerce miałem. Wyłaczona lampa była czarna, wlaczona czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Wyłaczona lampa była czarna, wlaczona czerwona. To widzisz w podczerwieni? żart to był bajer, takie coś by się mijało z celem, wyobraź sobie świecenie na czerwono w nocy to by od razu się odkryli, nam pokazywali taką dużą kamerę to miała matowo czarne soczewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 dużą kamerę to miała matowo czarne soczewki. Juz rozumiem. Choc powiem ze swego czasu jak gralem w paintball. To pewnego razu gralismy w ciemnych budynkach. Przeciwko nam grali goscie co mieli czerwone celowniki laserowe. Nie wiem co one im dawały ale ja wiedzialem gdzie mam strzelac. Ale to tak na marginesie i nie w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 kolejne piękne modele, mi się podobają, brawo! Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Jedyny niemiec jaki mi sie podoba (ten z duza wieza). Wykonanie bardzo fajne, szczegolnie fajna jest 1 fota tego drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Października 2009 Share Napisano 9 Października 2009 Według mnie wypraska Trumpka lepiej wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi