jager27 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Kiepskie zdjęcia... Zrób lepsze bo na pierwszy rzut oka wyglada to ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 !!! Robercik !!! widzę że jednak nie zaglądnąłeś do Reguaminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Dzisiaj postanowiłem zrobić jeszcze kilka fotek. (Z prawdziwego zdarzenia) Chyba żartujesz... Zobacz sobie w innych wątkach jak wyglądają zdjęcia "z prawdziwego zdarzenia" i porównaj ze swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2010 Zobacz sobie w innych wątkach jak wyglądają zdjęcia "z prawdziwego zdarzenia" i porównaj ze swoimi. Chodzie Ci o te linki mam nadzieję. Bo fotki same w sobie nie są złe. Diorka ładna. Kami na IS-2 też git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Wprawdzie nigdy nie zrobiłem żadnej dioramy, ale patrząc na twoją jedno rzuca się w oczy, dlaczego w czołgu, który stoi w zaspie nie ma śladu śniegu na kołach i gąsienicach. Trochę to nie naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi