maszynista93 Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Czołg: KW1 Model: TAMIYA Skala: 1:35 Ręcznie malowane napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Gąski są z zestawu bo jeśli tak to te zwisy są naprawdę okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Moim zdanie nie tylko gąski, ale cały model jest ok. Fantastycznie wyszły Ci napisy, rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Ładnie wykonany gąski pikne brakuje mi tylko mocniejszego washa do podkreślenia detali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Chyba Kliment Woroszyłow, a nie Klim. Chyba, że to zamierzone przez autora. Generalnie model bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Te pojazdy też tak nazywali. Nazywali też np. Kawuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Gąski są z zestawu bo jeśli tak to te zwisy są naprawdę okej. DZIĘKI, gąsienice jak najbardziej zestawowe. Co do brudzenia - nie chciałem przesadzić co często mi się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi