Paweł Czarnocki Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Witam. Fotki URALA 375D w skali 1\72. O proszę tutaj : Jakieś graty na pace: Fotki ze skóśki: Przy okazji międzylądowania zabytkowego Starfightera, była okazja do wspólnej fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Witam, fajny modelik mimo takiej skali, ale mam tylko jedno ale, powinien na tej podstawce bardziej w tym błotku kołami stać, bo niewazy 5kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 Witam, fajny modelik mimo takiej skali, ale mam tylko jedno ale, powinien na tej podstawce bardziej w tym błotku kołami stać, bo niewazy 5kg:) No fakt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Oj, z tego co pamiętam to nie jest Twoja ulubiona skala Pawle Ale URALik fajny (ja własnie walczę z URALem 3240) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 Oj, z tego co pamiętam to nie jest Twoja ulubiona skala Pawle Ale URALik fajny (ja własnie walczę z URALem 3240) Cześć ziomal. 1\72 też sklejam, trochę mniej niż 1\35 ale sklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 I dobrze Ci wychodzi Może jakies plamy po oleju na zbiorniku tym z boku? Nie no czepiam się, jest bomba ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 modelik fajowy! świetnie pomalowany i pobrudzony troche dziwny ładunek na pace w postaci osłony do panzera IV i osłony wentylatora od Panthery (zgadłem?), ale może ktoś znalazł i na złom wiezie model naprawde pierwsza klasa! P.s. fajnista podstawka! z czego zrobiona? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 No nie! Nie pozwoliłeś nam kibicować przy budowie... Po pierwsze gratuluję znalezienia kleju, który to trzyma w kupie... Widzę tu trochę inwencji własnej, a może się mylę? Czy coś tu sprawia specjalne trudności - mój leży niedokończony... Napisz też proszę kilka słów na temat zastosowanych farb - kolor główny i czym pocieniowany. Model, dla mnie po prostu bomba. Oglądam sobie fotki jedna za drugą i z powrotem. Swoją drogą, to chyba najlepszy gruzowik ICM-u jaki wychodzi prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 Po pierwsze gratuluję znalezienia kleju, który to trzyma w kupie...Widzę tu trochę inwencji własnej, a może się mylę? Czy coś tu sprawia specjalne trudności Kleiłem klejem do modeli. Używam revella z igiełką. Modelik składał się ładnie. Wypraski czyste bez wypływek i przesunięć. Mój nie był z ICM tylko z innej firmy. Teraz ICM go pewnie pakuje. Pomalowałem PACTRĄ Aniepamiętam. Coś blisko A32. Graty na pace to faktycznie poniemieckie odpadki Teraz chyba znowu dłubnę maluszka w 1\72 co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 No nie! Nie pozwoliłeś nam kibicować przy budowie... Kajam się. Pudełeczko Kabinka Paka Próbny montażyk Uzbrojona "Suczka" pilnuje autka Pierwsze malowanko Tuningowany wydech Rupiecie Pierwszy brudzing i przeciering pigmentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Mała uwaga: przednia szyba powinna być dodatkowo dzielona po bokach (no chyba, że tego nie dostrzegłem, ale starałem sie przyjrzeć uważnie). Z tego co przestudiowałem Urale, takie rozwiązanie jest we wszystkich. (fotka zapożyczona z działu 1:1, ale jest to też dobrze zobrazowane na pudle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Z tego co widzę Pawle to robiłeś zestaw wypuszczony jeszcze pod szyldem ZV (ZW). Z tego co się orientuję jest to praojciec produktów ICM. Instrukcja jest inna w obu zestawach z tego co widzę, czy dysponujesz jakimś dobrym skanem tejże i mógłbyś wystawić (np. lepszym niż ten na Polskiej Witrynie Modelarskiej)? Z takich rzeczy odnośnie modelu, to ew. mogłeś jeszcze popracować przy burtach - usunąłeś nadstawki z desek lecz pozostały ich mocowania na bokach paki. Ale to nieważne, mi nie przeszkadza, bo jak pisałem Ural pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 A ja sie jeszcze czepnę Pawle... Wypustki na błotnikach z przodu, które zamalowałeś, to oczywiscie migacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi