Maciej56 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Ale się namęczyłem modelik firmy MB pierwszy raz sklejałem takiego malutkiego proszę o ocenę. Nie polecam tej firmy instrukcja bardzo niedokładna na rysunkach nie widać dokładnego umiejscowienia klejenia,ale ukończony proszę o dobre słowo. jak zwykle staram się umiejscowić dokładnie pojazd w realiach historycznych ten to : 24 Dywizja Pancerna wrzesień 1942 Front wschodni rejon Stalingradu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Fajny maluszek Domyślam się, że to skala 1:35. Mam takie cudo tylko innego producenta i bez bocznego kosza. Nawet zacząłem go jakiś czas temu składać. Dlatego wiem, jakie to wszystko w nim malusie i doceniam to czego dokonałeś. Ogólnie model mi się bardzo podoba choć mam pewne zastrzeżenia. Na przednim i zapasowym kole dopatrzyłem się chyba śladów łączenia formy na obwodzie opon ? Opona koła zapasowego za mocno się chyba błyszczy - albo to tylko tak wyszło na zdjęciu. Jak dla mnie zbyt ubrudzony ale tym się nie sugeruj bo to już kwestia gustu i nie podlega dyskusjom . Jeśli wolisz bardziej ubłocony/zakurzony to Twój wybór i tego się trzymaj Pozdrawiam, Sławko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi