Ł.Sosnowski Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam Udało mi się skończyć tyułowy model, sklejał się nawet nieźle, nie trzeba było dużo szpachli. Malowany Gunze H, syfiony olejami i pigmentami. Uwaga, po raz pierwszy od jakiegoś czasu powstrzymałem się od robienia obić, co było naprawdę trudne I fotki: Proszę o łagodny wymiar kary Pozdrawiam. Cytuj
Rafał Kobiela Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Modelik bardzo mi się podoba. Ogromny plus za rączki od narzędzi. Z minusów to te wizjery. W rzeczywistości nie mają takiego koloru. Kolejny mankament to ta rura. Niepotrzebnie ją rdzewiłeś. Nie sądzę aby załoga mogła pozwolić aby coś takiego się z nią stało. Jeszcze masz ubytek w plastiku po prawej stronie wieży i upaćkałeś osłonę reflektorów malując je. Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Napisano 17 Sierpnia 2010 Ta rura todojście do tłumika, intrukcja kazała zardzewić, i myślę że tak też jest w oryginale. Wizjery przemaluję pewnie na czarno. Cytuj
karol 111 Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Wizjery przemaluję pewnie na czarno. Koniecznie, bo ładny model i szkoda tych wizjerów. Za bardzo odbiegają jakością od reszty. Nie jestem też przekonany, czy przejścia pomiędzy kolorami powinny być aż tak rozmyte, bo np. tutaj: ... ale powiedzmy, że to zależy od okazji z jakiej pojazd był malowany. Te "poligonowe" wozy to jednak malowane są z większym rozmachem. Cytuj
Yarret Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! A mnie się właśnie podoba ta rura! Fajny! Cytuj
jachud3 Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisano 19 Sierpnia 2010 Ee tam, badziewie A na serio - fajny modelik Ci wyszedł mam nadzieję, że zobaczę go na żywo w Pancelocie? pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi