figfan Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Jako że długo nic nie robiłem z pancerki postanowiłem wkońcu coś pokazac....1s 2 ,is 3 oba 1:72 oraz kv2 w skali 48...Ps...Dzieki GULUMIK za Pomoc w zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Mało widać. Więcej zdjęć.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Z tych trzech najbardziej podoba mi się KV, ale jak poprzednik - więcej zdjęć poproszę Z minusów, jedyne co dostrzegam to za krótką gąsienice w is3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 3 Września 2010 Autor Share Napisano 3 Września 2010 dodatkowe zdjęcia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Ten KV-2 to wersja zdobyczna chyba , sadzac po wlazie dowodcy. DOdaj mu krzyzyki z jakichs zdjec i bedzie GIT :-) CHociaz nie , one byly chyba przemalowywane jeszcze na Panzer Grau . Bardzo udany kamuflaz zimowy . SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi