plastikk Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Ot taka nietypowa konstrukcja.Połączenie Radzieckiej myśli technicznej z Brytyjską haubicą w Fińskim wykonaniu. O wszelkich błędach wiem - min.złe kolory Hakaristi...nie wydłubane wloty powietrza do silnika. Gąski - sam je spaprałem, a Mały Dekonstruktor dokończył dzieła.Po odzysku na ile dało radę na tyle je poskładałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Tradycyjnie u Ciebie model jest super , tylko te gąski na ostatnim zdjęciu mi niepasują...(porównaj pierwsze i ostatnie zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak to mówią Anglosasi: I have mixed feelings. Brawo za temat - wszak nie jest to coś co się często widuje. Sam mam go w pudle. Na warsztacie wyglądał naprawdę dobrze. Pomijam kalki. Niestety podwozie trochę odstaje od reszty. Moim zdaniem psuje efekt. plastikk, bardzo Cię przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę bo śledziłem Twój warsztat, ale chyba jakąś zaćmę miałem. Największym błędem Twojego modelu są przednie błotniki. Finowie we wszystkich BT-42 odcięli po chamsku cały ich przedni panel (ten fikuśnie ukształtowany). Sorrry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam! Model dla mnie świetny. Dobór kolorów jest fenomenalny. Pomijając te błędy - dobra robota kolego plastikk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 @Panzer Beciaka od momentu kiedy mi go dopadł Mały Dekonstruktor i ''się nim przejechał'' traktowałem już ćwiczebnie [muszę zmienić półkę na wyżej położoną]. Błotniki - jeszcze jest szansa na ich docięcie...ale fakt - zdjęcia muzealne i te z epoki pokazują tą hybrydę bez przednich błotników. Będzie następny - mam nadzieję że ciut lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi