plastikk Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Nie było lekko,łatwo ale przyjemnie. Model to jeden ze starszych RPM-u ale ciekawy.Raczej bliżej mu do shortrunów niż normalnych wtrysków.Dużo piłowania,cięcia i szpachli. Nitowanie pewnych partii wykonane od nowa i jakieś tam duperelki we własnym zakresie.Pędzel,akryle... Francuska Afryka Północna 1946 - 1950/55? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Sporo z tego czegoś erpeemowskiego wycisnąłeś, ale podstawka by się przydała ...no i zdjęcia przy świetle dziennym;) Ale ogólnie ok, po prostu się czepiam dla zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Nice , ja też mam Panhard modeli RPM. http://www.smallscaleafv.com/inspiration/jaroslav-kotlaba/panhard-178/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 model przyjemny dla oka tylko przednie koła są podejrzanie blisko błotników. no i na podstawkę czekamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Dużo z niego wyciągnąłeś,chociaż nie wiem czy nie warto było zainwestować w blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Dziękuję za komentarze... Podstawka - no raczej nie doczeka,gdyż sam model stanowi obecnie zalążek następnego Panharda,może już z blacharką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi