MICHAŁ R Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam Szybki i bezstresowy wakacyjny projekt . Zmyłem farbę z starego modelu i dalej uczę się malować aerografem . Z wyniku jestem w pełni zadowolony . Zapraszam do komentowania : Pozdrawiam Cytuj
Dumo Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Kurde nie wiem dlaczego ale obojętnie kto wykona ferdinand, elefant zawsze wyglądają tak samo, poza tym jest git. Cytuj
mae Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Hmm ciężko ocenić. Kamo ma rozbryzgi farby i momentami jest niechlujne, ale z tym wszystkim model wygląda mimo wszystko dobrze i mi się podoba. Czysto technicznie to jest raczej średnio, ale model ma w sobie coś co sprawia, że jest wiarygodny, choć na pewnych ujęciach traci. Cytuj
Sznycel Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Hehe Dumo też mam nieraz takie wrażenie jako by były wręcz takie same... Ten tutaj wygląda fajnie oczywiście pozdrawiam Cytuj
MICHAŁ R Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam , dziękuje za uwagi i wasze opinie . Muszę się z wami zgodzić że mój model nic nie wnosi nowego do tematu bo również jestem zdania że większość modeli tego pojazdu jest podobna . Nie przejmowałem się zgodnością z oryginałem i nic nie poprawiałem . Kamuflaż momentami rzeczywiście mi nie wyszedł wciąż się uczę malować aerografem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi