kubisz Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Model jordańskiej modyfikacji M1025A2 - AB19, uzbrojonej w chińską wyrzutnię niekierowanych pocisków rakietowych kal. 107 mm Typ 63. Wzorowałem się na tym pojeździe: http://worldwide-defence.blogspot.com Model baza to Academy (13405) M998 IED Gun Truck, wyrzutnia z zestawu Trumpeter (02320) PLA Type 63 107mm Gun & BJ212 Truck. Koła Blast Model (BL35027K) M1025 HUMVEE Wheels Aggressive pattern with new rim, zapasowe z zestawu Panzer Art (RE35-075) Road Wheels with spare for HUMVEE. Karabin M60 z zestawu Dragon (3806) Modern Machine Gun Set. WARSZTAT Pozwólcie, że sam się trochę ocenię. Jestem bardzo zadowolony z malowania - doboru farb, samego malowania (piksele, powłoka) oraz washa. Nie podoba mi się jedno miejsce w modelu - łączenie tylnej ścianki kabiny z dachem Nie wiem dlaczego, ale po nieszczęśliwym upadku, który miał miejsce już po ukończeniu modelu, nie udało mi się uzyskać wyglądu sprzed niego Na półce jest to niemal niewidoczne, dlatego w sumie cieszę się z kolejnego modelu, ubarwiającego kolekcję Chociaż jest on poniżej mojej średniej, tak myślę... Model uczestniczy w I Zimowym Konkursie PWM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Kolejny fajny Hmmwv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak zwykle świetne wykonanie modelu. Bardzo mi się podoba ten pikselowy kamuflaż. Żeby ten mój polski był choć w połowie tak wykonany jak twój. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Piękny zaprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi