Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 To był projekt relaksacyjny, model zrobiony w tydzień na początku bodaj 2012 roku. Objeździł trochę konkursów i o dziwo w Wilnie zdobył drugie miejsce. Nie znają się na modelach na Litwie. Ogólnie chyba wszystko jest na bakier w tym modelu. Idzie na sprzedaż, więc żeby coś po nim zostało... o ile w ogóle ktoś kupi pozdrawiam Cytuj
Desaxe Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Tygrysek mi się podoba nagroda u sąsiadów zasłużona Cytuj
bazylms Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Mnie tez się bardzo podoba. Szkoda że nie było warsztatu. Pamiętasz chociaż może jakimi kolorami go malowałeś? Cytuj
Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Napisano 15 Stycznia 2014 Wiesz co... warsztat był: http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=16&t=14048 to jednak był rok 2011 Kolory to Dark yellow Vallejo rozjaśniany, jakiś green i mahogany też z Vallejo, to widze na zdjęciach w warsztacie. Ten mahogany to mieszałem chyba z innymi kolorami bo pamiętam ze mi się nie podobał. Także tyle mogę pomóc. Na PzIV te same kolorki, grąz może inny, nie pamiętam... Cytuj
erolo2000 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 No Model Zaje.isty cóż więcej o nim miłego powiedzieć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi