Hafes Napisano 2 Kwietnia 2014 Napisano 2 Kwietnia 2014 Czołem! Dawno, dawno temu... czyli jakieś dwa lata temu udało mi się coś poskładać i pomalować a potem złapałem modelarską "zawieszkę". W końcu się zmobilizowałem i wyciągnąłem z szafy dawno zaczęty i niedokończony model chińskiego "spadochroniarza" czyli ZLC 2000. Udało się go skończyć z czego jestem bardzo rad. Oczywiście wiele rzeczy można by zrobić inaczej i lepiej ale muszę się znowu do sklejactwa przyzwyczaić Sam model to wypust HobbyBossa. Skala oczywiście 1/35. Malowany Gunze. Dobrze się składał i problemów nie było jeśli nie liczyć śladów po wypychaczach dokładnie w środku tylnych świateł pozycyjnych A teraz możecie się już popastwić Cytuj
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 A te gązki są chyba (przez przypadek) w kamuflażu albo to światło... Cytuj
Hafes Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 Gąski zdecydowanie nie są w kamuflażu. Upapranie pigmentami owszem ale kamo... Cytuj
killerkk Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisano 3 Kwietnia 2014 To poprostu wina lampy poza tym model extra tylko szkoda że nie ma tam żednego skośnokiego Cytuj
Desaxe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo fajnie pomalowany i wykończony gratki! Cytuj
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Coś nietypowego, ale ładne. Podoba mi się stonowane kamo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi