mateusz19992000 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Cześć kolejne moje modele z kolekcji FtF Woda własnej roboty , zdjęcia wyszły trochę za jasne Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 widzę,że kolega odciął mocowanie anteny w Panzerze ,tak ja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 widzę,że kolega odciął mocowanie anteny w Panzerze ,tak ja :-) A gdzie owe mocowanie powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 za tym "drewnianym" pudelkiem wzdłuż lewej burty,to ktore idzie pod kątem.Taki jakgdyby ceownik. Za nim powinno być mocowanie anteny do kadłuba. Ten ceownik to osłona anteny na czas gdy nie jest uzywana. tu na przykładzie pz.kpfw.III bo innego na szybka nic nie mam http://data3.primeportal.net/tanks/john_griffin/panzer_iii/images/panzer_iii_28_of_54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Jest nieźle Mógłbyś napisać coś więcej na temat wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Woda zrobiona z żywicy samochodowej Boll http://images.kangoo.pl/77321732/222/large/boll_zestaw_naprawczy_zywica_wlokno_250g.jpg zabarwiona brązową pactrą, a po wyschnięciu żywica została posmarowana lakierem bezbarwnym Humbrola. Lakier nakładany wykałaczką, ponieważ nakładany pędzlem tworzy pęcherzyki powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 6 Sierpnia 2014 Share Napisano 6 Sierpnia 2014 Wyszło bardzo fajnie Tylko odnoszę wrażenie że woda trochę dziwnie układa przy brzegu i wokół pojazdu (na niektórych fotkach robi wrażenie wklęsłej) ale może to wina fotek. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Porządna robota- świetnoe wyszła woda:) Całość bardzo porzadnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opel8 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Elegancko, woda jak dla mnie wygląda naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Wyszło bardzo fajnie Tylko odnoszę wrażenie że woda trochę dziwnie układa przy brzegu i wokół pojazdu (na niektórych fotkach robi wrażenie wklęsłej) ale może to wina fotek. Pozdrawiam Marcin Woda przy brzegach na żywo wygląda dobrze, tutaj tak wygląda tylko przez światło. A dziwnie układająca się woda pod modelem z przodu to trochę moja wina bo jak nakładałem bezbarwny to trochę zahaczyłem o tą dolną płytę w C2P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Bardzo czysta robota - Jak dla mnie mało styrane to to - ale o gustach się nie dyskutuje. Wykonanie wzorowe - co do wody to nie wykonuję dioram ,ale pomysi wykonanie świetne, całość przezentuje się "bardzo godnie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Na pierwszy rzut oka wszystko jest ok. Na drugi rzut, tylko na 90%. Brakuje kierownicy i szyby w "traktorku", nie ma żadnych śladów na trawie, że tankietka zjechała do wody, droga idealna, jak by dopiero co, ktoś ją wygrabił i spadł deszcz, zero śladów po kołach, gąsienicach, ludzikach. To na tyle, ale ... trzymaj tak dalej, a będzie dużo lepiej, i lepiej, i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi