Dumo Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Jaga nareszcie skończona, trochę trzeba było się namęczyć ale nawet w miarę jestem zadowolony. Wybaczcie za fotki nadal nie mam odpowiednich warunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bez wnikania w merytorykę napiszę że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Dzięki, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wszystko fajnie zmalowane, ale jakiś taki łysy jest, brakuje jakiejś figurki albo podstawki żeby było widać jaki jest wielki kloc z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi