grzes430 Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Po wielkich trudach czas wstawić go do galerii. Zestawem wyjściowym model italeri M998, parę części wyciągniętych z modelu academy, parę dorobionych, parę otrzymanych od Kubisza, Zderzaka za co im bardzo dziękuję . Model ma wiele wad, parę rzeczy mu jeszcze brakuje do finalnego efektu ze zdjęcia 1:1, które zamieszczam poniżej, ale mimo to jestem zadowolony z efektu. Cytuj
imek46 Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 To może ja pierwszy. Model jest całkiem fajny wykonany, ale niestety lusterka już nie koniecznie. Myślę ze rura wydechowa, skrzynia biegów i miska olejowa w rzeczywistości nie są wykonane z aluminium i są pomalowane inaczej. Na skrzynie ładunkową mogłeś wrzucić jeszcze jakieś bambetle, wyglądało by to jeszcze efektowniej. Choć powiadam, że model jako calość prezentuje się fajnie. Cytuj
bazylms Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Ładny model. Zgodzę się z uwagami kolegi powyżej i od siebie dodam że tylne światła też nie specjalnie wyglądają. Ja do takich używam transparentych farb Tamiya - Clear. Cytuj
DavidMikky Napisano 25 Września 2014 Napisano 25 Września 2014 I want some friends I can go level with or take some ops. Hard to find people on during my play time because I'm in the USA. I am currently Protopharma but I can switch on my own to whichever faction. I prefer anti-city. _______________ …..Em Mikky….. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi