Paranoid Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Model w końcu został ukończony. Chciałbym podziękować wszystkim podpowiadającym jak i oglądającym. I z wcześniejszym ulepkiem: Cytuj
Stojkovic Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 Parę rzeczy bym zmienił. Na pewno brudzenie i skoro to amfibia, to zdecydowanie ślady styku z oceaniczną wodą. Wszystko do wypracowania przy kolejnych modelach. Pozdrawiam Cytuj
Paranoid Napisano 28 Września 2014 Autor Napisano 28 Września 2014 Dzięki, za opinię. Właśnie o to mi chodziło. Co konkretnie poprawić w brudzeniu? Mówisz o dorobieniu scumline, mam specyfik do tego z okrętowych AK Interactive, aczkolwiek efekt jaki można uzyskać na 350-kach nie koniecznie będzie odpowiadał w skali 100 razy większej. Brudzenie na poważnie, praktycznie to mój drugi model, przy którym coś poważniejszego chcę podziałać, przy następnym podziałam na pewno lepiej. Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy pigmenty po zastosowaniu fixera i po jego wyschnięciu mogą zmieniać kolor pod wpływem wilgoci? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi