erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Witam mistrzowie Model diecast (prezent świąteczny ) przemalowany dodane kalki i antena . W sumie około 6 godzin zabawy było. Jak zwykle u mnie w użyciu pędzle . Przydział po przeróbce :s.H.Pz.Jg.Abt 559 - Zachodni Front > Belgia 1944 . Pierwsze zdjęcie model oryginalny z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Podoba mi się, taki w Twoim stylu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dzieki ! . No mój styl widoczny , rozpoznawalny . Fotka wspólna wypocin lutowych (światło sztuczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 jak na metalowy model to bardzo dobrze to wygląda. złożony dużo lepiej wygląda niż die cast od Amercomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 No dużo lepiej zrobiony . Chyba koło 65zl w sklepie stoi, mogliby choć fajny weathering, obicia i pin-wash chińczycy zrobić w tej cenie ;). Ja bym nie kupił gotowca ,ale prezent to co innego - trzeba było coś z nim zrobić ,żeby wyglądał ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Podoba mi się. .W nowym kamo o wiele ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Na pewno dobrze tej miniaturce zrobiło potraktowanie modelarską chemią. Tylko czy to aby na pewno 1:72? Wydaje mi się że Jagdpanthera powinna być nieco większa w stosunku do tego Famo =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dzięki Panowie Famo na pierwszym planie to i większy się wydaje w stosunku do niej(go) a jesli chodzi o skale to nie ma pomyłki . dlugosc Famo to w 1:1 > 8m32cm a JagdPanthery 9m87cm z lufą ;)..Famo to naprawdę był "Gigant". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 Trochę większe 3 fotki (nie mam pojęcia dlaczego wchodzą raz małe raz duże - z googla wrzucam ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi