rucek Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Witam dzisiejszym bohaterem będzie Diamond T 968 Cargo Truck Jest to mój pierwszy pojazd wojskowy w skali 1:72, nie miałem jeszcze z tak małą skalą do czynienia jednak przyznam że sprawił mi duża przyjemność. Dodatkowy było to moje pierwsze drzewko płotek roślinność Zapraszam do komentowania i wszelakich uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Tak na mój pierwszy rzut oka- przednie kolo po stronie kierowcy "lewituje". Nie wiem jak na podstawce ale na płaskim to widać... Poza tym miedzy przednia szybą a dachem jest szpara... Poza tym jak dla mnie ładny model Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 ładny model, brakuje tylko śladów brudzenia po wewnętrznej części błotników i pod paką. mam nadzieję niedługo zobaczyć go na żywo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 hmmm Wy to zawsze wszystkie niedociągnięcia musicie znaleźć, ale bardzo dziękuję wiem co poprawiać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Model wyszedł naprawdę bardzo dobrze, ale zielenina do poprawy. Zainwestuj np. w siatki Polaka niewątpliwie poprawi to odbiór. Druga sprawa to jeśli jest to możliwe delikatnie "wciśnij" model w podstawkę unikniesz wrażenia lekkości pojazdu (w końcu sama ciężarówka ważyła ponad 9 ton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 27 Marca 2015 Autor Share Napisano 27 Marca 2015 Jeśli chodzi o roślinność to dopiero raczkuję Tu bonus : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Brawo. Ładny model, przyjemny odbiór. Dziwi mnie że modele IBG nie są widywane na forach. Nie chodzi tu o jakość bo na tę chwilę to jedne z lepszych zestawów na rynku w małej skali a Diamond tylko pokazał jak znokautować wypusty dragona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi