Daz Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Kolejna niemiecka pancerka do kolekcji, teraz ciężki czołg King Tiger z drobnymi dodatkami od Edka Z racji braku warsztatu, parę zdjęć przed malowaniem I produkt finalny, w tradycyjnym trój barwnym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Malowanie pojazdu bardzo mi się podoba. Z mankamentów to brak siatek na wentylacji, słaby zimmerit z Edka oraz słabe malowanie twarzy figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Ogólnie ładnie, ale tarcz narodowych ba hełmach to już chyba wtedy nie malowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Cały model według mnie świetnie zrobiony i pomalowany nie przemawiają do mnie tylko dwie rzeczy - ryjki figurek a'la manekin oraz zimmerit na osłonie kadłubowego km-u (co do wspomnianych przez kolegę powyżej kalkomanii z tarczami na hełmach to fakycznie nie nakładano ich już w 1944, ale na fotkach z epoki czasem widać je na hełmach wydanych na początku wojny i nadal używanych pod koniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 brakuje śladów po kołach po wewnętrznej stronie gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi