FAHR Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Witam Kolejny modelik na odblokowanie. Tym razem Challenger 2 z Trumpetera w skali 1/72 praktycznie prosto z pudła. Sam model wykonany nieźle, ale spasowanie beznadziejne, gąsienice pękają po potraktowaniu ich metalizerem MM, a plastik dość kruchy i nie plastyczny. Po pracy nad revellowskim Leclerciem byłem tych Challiem trochę zawiedziony. Zapraszam do rzucenia okiem. A tutaj porównanie z Twardym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Prezentuje się ok...podoba mi się błoto. Mam na warsztacie cztery Challengery 2 w skali 1:72...ale z Dragona. Jakich farb użyłeś (fajnie wygląda ten oliwkowy) ..czym maskowłeś ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Września 2015 Autor Share Napisano 2 Września 2015 Oliwkowy to olive drab z Pactry, rozjaśniony suchym pędzlem. Nie maskowałem niczym, czarne plamy malowane pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Bardzo fajne modele. Twardy to konwersja Modell Trans na Revlowskiego T-72 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Modelltrans ale powiedzmy tak w 40% bo reszta dorabiana a to co było mocno przerabiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Fajnie malujesz podwozia. Realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzio45 Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Czesc , Kamil BRAWO ladniutki Ci wyszedl ten Challenger . Mysle ze przerwa sie skonczyla i zaczniesz juz kleic . Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Września 2015 Autor Share Napisano 3 Września 2015 Fajnie malujesz podwozia. Realistycznie. Temu też ma służyć budowanie tych szkrabów, taki trening. Adam dzięki i pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Bardzo fajne obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi