yar75 Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Model sklejony jakiś czas temu,ale nie miałem czasu ogarnąć fotek.Dorzuciłem od siebie liny,uchwyty,i takie tam drobiazgi.Podziękowania dla kolegi marek d , dzięki któremu zostałem posiadaczem Lamparta. Zapraszam do oglądania. Wreszczie FAUN nie jest samotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Cześć. Model jak na tą skalę ładny. Buduję to samo, tylko w 1/35, czy był byś tak dobry i zdradził jakimi farbami go malowałeś?? Nie wyglądają mi na tamiyową serię NATO. Za info z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 nb 0281, mam takiego tylko w 35. Bardzo ładny szkrabik, sam model Dragona wygląda bardzo ładnie, kusi Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Właśnie. Co jest w tym czołgu o numerze 0281,że jego model, jest tak często budowany? Ja sam chciałem takiego zrobić . Niestety, kalki są niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Dlatego 0281 bo takie kalki miałem. Info dla Grzegorza;malowany emaliami Revella dedykowanymi do tego modelu ;nr.65,84,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halcpu Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Na wystawie XXX przeglądu MR są już 2 sztuki w 1/35:) Kolega w klubie kończy następnego:> Niedługo pewnie pojawią się A5. Będzie wysyp leopoldów na festiwalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Nie wiem czy to ważne, ale ten czołg się nazywa Leoprad 2A4, a nie Leopold czy Lampart. Bardzo fajnie wykonany model, jedynie co rzuca się w oczy to krzywo przyklejona poręcz na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi